ZETOR UTILIX
40 - 50 C.P.
Image

TRACTOARELE ZETOR UTILIX

Noile tractoare Zetor Utilix reprezinta tractoare compacte ideale pentru lucrul in fermele mici, municipalitati, parcuri si gradini, baze sportive si multe altele.

Image

Gratie combinatiei optime dintre masa tractorului si puterea motorului, modelele din gama Utilix manifesta o performanta excelenta in toate conditiile si intr-o gama larga de aplicabilitate.

Image
Tractoarele Zetor au un design robust si durabil ce le face un partener de baza in orice tip de mediu de lucru.
Image
Combinatia dintre controlul simplu si confortabil pe de o parte si manevrabilitate excelenta pe de alta parte face din tractorul Zetor Utilix o masina ideala pentru lucrul cu incarcatoarele frontale si alte agregate.
Image

MOTOR

Motoare testate - consum de combustibil redus

Modelul UTILIX HT ofera doua variante de echipare de 43 CP respectiv de 49 CP cu motoare diesel in 4 cilindri, racire cu lichid ce respecta toate normele de poluare astfel incat sa protejeze mediul inconjurator si personalul de deservire.
Image
Confort ridicat și durată de viață sporită

Modelul UTILIX esteechipat cu o cutie de viteze complet automată, transmisie hidrostatică cu control în 3 trepte. Viteza poate fi controlată cu ajutorul celor 2 pedale (față și spate) fără a fi nevoie de o schimba remecanică a treptelor de viteză. Această soluție constructivă oferă un control confortabil și simplu al tractorului

Image

HIDRAULICA

Functionare fiabila in toate directiile

Capacitatea de ridicare de 1.503 kg ofera o putere suficienta pentru a controla agregatele din spate, iar nivelul de pozitie determină inaltimea echipamentului exact asa cum doriti.
Image
Confortul operatorului

Cabină este atât spațioasă cât și ergonomică cu pârghiile, joystick-urile și manetele de control amplasate convenabil. Este dotată cu scaun confortabil dar și cu aer condiționat.

Panoul de comutare pentru luminile de lucru față/spate dar și pentru ștergătoarele față/spate se află pe partea dreaptă oferind un control și manevrabilitate ușoară.

Panoul de bord cu leduri este ușor de citit și include indicatoare pentru turația motorului, temperatura motorului, nivelul combustibilului, precum și un contor de ore digitale și o lumină de semnalizare pornit/oprit. Tractorul este echipat cu un joystick practic pentru controlul ușor al încărcătoarelor frontale și al mașinilor agregate.

Image